irispleven.com BG EN RU
Facebook
въведи текст за търсене:

 Ирисова диагностика, анализ и консултация

Това е диагностика на заболяванията по зоните на ириса в окото. Ирисодиагностиците са напълно убедени, че ирисодиагностиката (ИД) може да даде такава информация за човешкия организъм, която не може да се получи от нито един друг диагностичен метод. ИД има много привърженици и броят им продължава да се увеличава.

Ако в края на XIX век и в началото на XX век с ИД са се занимавали отделни ентусиасти и случайни хора, то през 50-те години тя е използвана от десетки хиляди лекари във Франция, Германия, САЩ, България и други страни.

Медицината винаги е обръщала внимание на състоянието на очите по време на диагностициране. Доста заболявания като туберкулоза, диабет, атеросклероза, ревматизъм, язва, колит, ревматоиден артрит и други могат да дадат отражения в ириса на окото и да променят цвета му.

Ирисодиагностиците разделят ириса на 96 зони. Те твърдят, че всеки орган на тялото има своя определена зона в ириса. Например главата, лицето и главният мозък са разположени в горната част на ириса, белите дробове – в средната, краката – в долната част. Всяко око според тях отразява своята половина от тялото, с изключение на правото черво, което се отразява в левия ирис и черният дроб – в десния ирис. Здрав ли е човек, непременно ирисът му е чист и прозрачен.

Възникването на пигментация на ириса се обяснява с възникването на болка, която предизвиква спазъм на малките съдове, съчетана с недостиг на кислород, и резултатът е промяна в тъканта на ириса.

Появяват се петната, които играят роля на плаки без функционално значение. Те спират светлината, което се приема като защитна реакция на организма, предназначена да предпази заболелия орган от дразнещите светлинни импулси. Ирисодиагностикът изследва внимателно посредством лупа или фотографско оборудване ириса и така установява местонахождението на болестта в организма. Този метод на диагностика може да донесе задоволителни резултати, потвърдени от много пациенти.

Има ли научно обяснение за това как 96-те зони върху ириса са свързани с вътрешните органи и с отделните части на тялото? Как импулсите от различни части на човешкото тяло се предават върху ириса?

Ирисовата Диагностика има древни корени. Каменни плочи, намерени в Малайзия, изобразяват ириса на окото и връзката му с останалите части на тялото. Вавилонските халдеи, които са изработили тези плочи, били известни като предсказатели. Чакра – третото око на индуизма, също има 96 венчелистчета.

Подобно на това, както чакра се явява като своеобразен отпечатък на живота, така и ирисът на окото се явява „запис на всички жизнени събития“. Ирисолозите не крият и връзката на ирисологията с астрологията. Зоните на ириса съответстват също така на секторите на зодиака.

За ирисовата диагностика се използват:

* Камера, с която се заснема ириса на окото,
* Монитори, на които се гледа окото и се прави диагностика и анализ.

Ирисова диагностика, анализ и консултация – 30 лв.

 

Телефони за връзка:

064 610 510 - Vivacom

0885 246 059 - Mobiltel (A1)

0878 990 193 - Vivacom

0895 139 444 - Telenor

ЗА ПОРЪЧКА НА БИЛКИ И КОНСУЛТАЦИЯ:

Работно Време:
От Вторник до Събота (включително) 9:00 – 12:00 и 14:30 – 19:00 ч

Facebook: Ирисова диагностика Плевен
Skype: irispleven
E-mail: irispleven@abv.bg

Линк към: googlemaps


Вашият коментар:

Вашият email адрес няма да бъде публикуван
Задължителните полета са отбелязани с *

*
*
 

    Времето

  • Реклама  Не сте въвели текст. Върнете се. Опитайте отново.