irispleven.com BG EN RU
Facebook
въведи текст за търсене:

 Полезни и интересни статии

Шунгит за пречистване и структуриране на вода

Наричат шунгит камъка-загадка. Според някои е дошъл с метеорит на Земята, тъй като в него откриват редица уникални свойства. Тайнствената черна руда, която се добива единствено в далечна Карелия (република в състава на Руската федерация, близо до границата с Финландия), продължава да е известна само на малък кръг хора, които се занимават с магическата сила на минералите.

Лечебните му свойства са поразителни и много учени смятат, че няма по-силен лечебен камък на Земята. Лечебните свойства на шунгитовата вода са известни още от древността с противовъзпалителни, антимикробни и дезинфекционни свойства.

* Шунгит (аспиден камък) е единствената руда в света, съдържаща в състава си фулерени - неотдавна открита форма на съществуване на въглеводорода във вид на сферични йони. Взаимодействайки с водата, шунгитът отделя в нея лечебни комплекси на тези частици, които пораждат антимикробни свойства. Известно е, че водите, бликащи от шунгитовите пластове руда (марциалните води), имат лечебни свойства. Подобни свойства има шунгитовата вода, направена в домашни условия, тя е полезна за всеки дом.

* Вода, приготвена с шунгит, лекува алергии, кожни заболявания, изгаряния, захарен диабет, стоматит, пародонтоза, опадане на косата, козметични дефекти, повлиява черния дроб, ставите, гръбнака и други. Повлиява множество заболявания, включително се използва за ускоряване зарастването на рани, за премахването на сърбежи от ухапване от насекоми, за подобряване на състоянието на кожата.

* Шунгитовата вода широко се използва при лечение на анемия, астма, гастрит, лошо храносмилане, заболявания на жлъчния мехур и панкреаса, бъбреците и черния дроб, отслабен имунитет, простудни заболявания. Особено помага при заболявания на щитовидната жлеза, при вегетативно съдова дистония, при понижен жизнен тонус.

* Като цяло се лекуват: болести на костно-мускулната система (опорно-двигателния апарат), болести на храносмилателните органи, болести на нервната система, болести на пикочно-половата система, болести на ухото, гърлото и носа, болести на дихателните органи, болести на кръвта и кръвоносната система, хипертонична и хипотонична болести, варикозно разширени кръвоносни съдове.

* С помощта на шунгитни апликации (приложение на шунгита към тялото) и шунгитова вода ефективно се нормализира кръвното налягане, облекчава се главоболието, премахва се безсънието, синдрома на хроничната умора, повишава се общият тонус на организма.

* Шунгитовата вода помага при борба с най-различни заболявания, общото състояние се подобрява, нервното напрежение се отстранява, а притокът на енергия се усеща.

* При изследване на влиянията на шунгита върху електромагнитните полета е доказано, че той може да предпазва от вредните електромагнитни полета на мобилните телефони, телевизори, компютри, микровълнови печки и други електромагнитни източници около нас и от геопатогенни зони.

Как да си направим шунгитова вода?

Взимат се около 100 гр. натрошен шунгит, измива се и после се поставя в 1 литър вода да престои 3 дни, след което водата е пречистена, структурирана и е готова за пиене с лечебни свойства.

Изделия от шунгит

* Изделията от шунгит оказват продължително въздействие при редовна употреба върху организма, спомагат за саморегулирането и възстановяват енергийния баланс на човека.
* При въздействие върху организма в клетките на тялото произтичат регенеративни процеси. Опитите показват, че е достатъчно 10-15 дни да се поноси медальон от шунгит на шията и за сметка на саморегулацията се нормализира работата на много системи в организма.
* Шунгитът притежава адсорбционна активност (способност да абсорбира вещества от околната среда), високо ниво на адхезия (способност да се свързва с всякакви вещества), антибактериални и радиоекраниращи свойства.

Състав на шунгита

Минералът шунгит се състои от 93-98% въглерод, 3-4% са съединения на водород, кислород, азот, сяра, вода и други. Освен фулерени шунгитът съдържа практически цялата Менделеева таблица. Изключителната особеност на този камък е когато се постави във вода, тя да поема от него само това, което е полезно за живия организъм.

Магическите свойства шунгита

Магическите свойства на шунгита са разнообразни. Некоректно е да се твърди, че черният камък поема само негативната енергия. Много често се твърди, че носенето на шунгитни бижута концентрира полезна енергия за тялото и премахва всичко, което му вреди.
* Този камък е за млади и енергични хора. Като талисман носи успехи на своя собственик в любовните дела, защита на жилището от тъмни сили и отрицателна енергия, за привличане на добър късмет в бизнеса.
* От шунгит се изготвят амулети, които защитават от тъмни сили и носят спокойствие.
* Този камък елиминира и поглъща всичко, което носи опасност за хората и живите същества, но едновременно с това и концентрира и възстановява всичко, което е необходимо за човешкото здраве.
* Съзерцаването на черните шунгитови изделия доставя и естетическо удоволствие. Шунгитът е камък-утешител, камък, приемащ в себе си негативните и вредните енергии.

 

Телефони за връзка:

064 610 510 - Vivacom

0885 246 059 - Mobiltel (A1)

0878 990 193 - Vivacom

0895 139 444 - Telenor

ЗА ПОРЪЧКА НА БИЛКИ И КОНСУЛТАЦИЯ:

Работно Време:
От Вторник до Събота (включително) 9:00 – 12:00 и 14:30 – 19:00 ч

Facebook: Ирисова диагностика Плевен
Skype: irispleven
E-mail: irispleven@abv.bg

Линк към: googlemaps


Вашият коментар:

Вашият email адрес няма да бъде публикуван
Задължителните полета са отбелязани с *

*
*
 

    Времето

  • Реклама  Не сте въвели текст. Върнете се. Опитайте отново.