irispleven.com BG EN RU
Facebook
въведи текст за търсене:

 Билките

Всички билкови смеси, които предлагаме, са нетоксични и не причиняват зависимост на организма. Билковите смеси могат да бъдат използвани абсолютно безвредно, съчетани с лекарствени средства дори след оперативна намеса и без опасност за странични и неблагоприятни въздействия върху организма. Билки може да поръчате на телефоните за контакт , имейл: irispleven@abv.bg или скайп:irispleven.

Пакетите ще ви бъдат изпратени чрез куриер. Плаща се при получаване на поръчката. Няма допълнителни такси освен разходите по транспорта, определени от пощата или куриера за услугатa.

1. Ирисова диагностика, анализ и консултация 30 лв. 
2. Пакет – билкова смес 15 лв.
3. Пакет – камъни в жлъчката 15 лв. 
4. Билка за компреси 10 лв.
5. Сиропи 20 лв.
6. Капсули 10 лв. 
7. Камък в уретра 15 лв.
8. Шипове артрит /за мазане/ 10 лв. 
9. Капки 15 лв.
10. Мехлеми 10 лв.

Сироп за общо укрепване 15 лева

На всеки един от пакетите (ТЕГЛО – 400гр.) с билкови смеси  са описани подробно
начина на употреба, дозировката и диетата по време на приема.

интервю:

Няма болест, която да не се “чете” в ириса

През последните години ирисовата диагностика се превърна в популярен метод за откриване на различни заболявания. Въпреки това за широката публика остават много въпроси около нетрадиционния начин за диагностициране на заболяванията. 

Методът на ирисовата диагностика е следният:
- окото се осветява и се гледа в него с лупа По този начин се виждат знаците в ириса, които показват различни заболявания.

Ирисовата диагностика е много стара наука – в Хеопсовата пирамида са открити папируси със схеми на ириси. През вековете тя сякаш е позабравена от хората, както се е случило и с много други достижения на нашите предци. Популярността й е възвърната от един унгарски лекар. Като младеж, той се покатерва на едно дърво, за да вземе яйцата на една сова. Птицата го напада и в момента на схватката унгарецът чупи крака на совата. Тогава погледите им се срещат и той вижда как в окото на совата се появява белег, като лекарят прави връзка между болката и ириса. Историята продължава с това как той взима совата в дома си и продължава да изследва как белегът в окото й се променя. Наблюденията му стават основа за написването на първата книга за ирисовата диагностика, която след това се превръща в една сериозна наука.
- Доколко може да се вярва на ирисовата диагностика?
- Тя е една много точна наука – показва и минали, и настоящи заболявания, както и наследствени предразположения. Десет години преди да се разболеете от определена болест, ирисът може да покаже, че вие сте предразположен към нея.

благоприятно действие и общо укрепване върху функците на сърдечно-съдова дейност , стомашно-чревен тракт , отделителната система , опорно-двигателна система и нервна система

 

Телефони за връзка:

064 610 510 - Vivacom

0885 246 059 - Mobiltel (A1)

0878 990 193 - Vivacom

0895 139 444 - Telenor

ЗА ПОРЪЧКА НА БИЛКИ И КОНСУЛТАЦИЯ:

Работно Време:
От Вторник до Събота (включително) 9:00 – 12:00 и 14:30 – 19:00 ч

Facebook: Ирисова диагностика Плевен
Skype: irispleven
E-mail: irispleven@abv.bg

Линк към: googlemaps


Вашият коментар:

Вашият email адрес няма да бъде публикуван
Задължителните полета са отбелязани с *

*
*
 

    Времето

  • Реклама  Не сте въвели текст. Върнете се. Опитайте отново.